Over

Eco.nomie.nl is een weblog over economie dat wordt volgeschreven door Marco Haan en Thijs Knaap. Om u de moeite te besparen besteedden zij een groot deel van hun leven aan het begrijpen van de onsamenhangende groep onderwerpen en methoden die als ‘economie’ bekend staat.

In de brede kolom links ziet u hun commentaar op recente gebeurtenissen die iets te maken hebben met economie (en dat is vrijwel alles). Op Twitter/X – voor zolang het nog duurt – vindt u ons onder @eco_nomie_nl; wie toegang heeft tot BlueSky kan ook daar kijken onder onze domeinnaam.

U mag meedoen! Reacties kunnen op de pagina zelf worden achtergelaten (tot een maand na publicatie), dan wel naar eco@nomie.nl.

Het klinkt ongelofelijk, maar het schrijven op deze site is voor de eigenaren ook maar een hobby. Alle analyse en opinie op eco.nomie.nl is dan ook uitsluitend op persoonlijke titel en kan niet worden toegeschreven aan de werkgever van de auteur, of enige andere organisatie waarmee de auteur verbonden is. Dat zou een mooie boel worden.