Transfer

Terwijl de geruchtmakende transfers in de voetbalwereld doorgaan blijkt ook de illustere NRC-rubriek Economie voor jou (eerder op deze site) een transfer te hebben gemaakt. Sinds een dikke week schrijven de auteurs voor de internetsite van De Volkskrant.

De Volkskrant is er blij mee, zo blijkt, de NRC lijkt nog niet helemaal op de hoogte (zie de huisvlijt in dit laatste artikel). Maar wat zit er achter de transfer? Ik gok voorlopig op meer geld.

Auteur: Thijs

Econoom. Krantenlezer. Stuurman aan wal.

3 gedachten aan “Transfer”

  1. Curieus, aangezien de Volkskrant en het NRC dezelfde eigenaar hebben. Hoe dan ook, volgens de Volkskrant leidt deze stap tot “meer diversiteit”. Ik weet niet precies of dat een waardeoordeel impliceert over het huidige gehalte van de economische berichtgeving van de krant, dan wel over de verwachte bijdragen van Heertje en Schöndorff.

Reacties zijn gesloten.