Het meest gelezen van 2012

Gelukkig nieuwjaar! Ook al weer traditioneel (zie vorig jaar) een overzicht van de meest gelezen berichten van 2012, met dezelfde methodologische kanttekeningen als vorig jaar. Overigens beperken wij ons hier tot reguliere berichten, en tellen we pagina’s zoals die met info over de PAM en het aanmeldformulier niet mee.

Het is wat. Verwoede pogingen tot doorwrochte economische analyses ten spijt, de hoogste kijkcijfers gingen naar een onschuldig bericht dat constateerde dat 3 kilo aardappelen bij de AH goedkoper waren dan 1 kilo. Via Twitter liep dat volledig uit de hand, met als gevolg deze topscore.

Gastblogger Marcel prijkt op plaats 4, terwijl de multipliertrilogie van Thijs integraal de top 10 haalt, op plaatsen 2, 5 en 8. Het enige bericht van voor 2012 in de lijst staat op 3.  Twee berichten over de politieke aandelenmarkt halen op de valreep de top 10.