Meer presidentsverkiezingen

En in het verlengde van het bericht van gisteren kunt u op deze pagina tot en met november zien de meest actuele door de markt ingeschatte kansen (in procenten) dat een Democraat dan wel een Republikein uiteindelijk met het presidentschap gaat strijken. Of misschien wel nog iemand anders. Opnieuw via Intrade.


Democraat
Democraten winnen presidentsverkiezing
Republikein
Republikeinen winnen presidentsverkiezing
Anders
Iemand buiten gevestigde partijen wint presidentsverkiezing

4 gedachten aan “Meer presidentsverkiezingen”

  1. Ho hum. Mijn enige verweer is dat het hier de slotkoersen betreft, en dat er dus niet noodzakelijkerwijs tegelijkertijd tegen deze koersen is gehandeld. Mocht die verklaring niet afdoende zijn, dan nodig ik je van harte uit hier misbruik van te maken. Dat lost het probleem ook weer op.

  2. Waarschijnlijk is de markt niet diep genoeg voor arbitrage, of zijn de transactiekosten dermate hoog dat het niet loont. Anders had vast iemand anders het al gedaan…

  3. Op zich is er op deze markt op dit moment zo’n 600.000 dollar ingelegd. Maar de bid-ask spreads zijn behoorlijk breed (op dit moment bijvoorbeeld 61.4-63.9, 36.1-36.9, en 2.0-2.4) waardoor het niet mogelijk is om daadwerkelijk te arbitreren.

Reacties zijn gesloten.