Het regent economensites

Maakten we twee weken geleden al melding van een nieuwe economie-site van de EUR, vandaag ontdekte uw nijvere verslaggever MeJudice, “een nieuw webforum voor economen”. MeJudice (‘naar mijn mening’) wordt bestuurd door twee Tilburgers heeft zo’n beetje de hele Nederlandse academische top aan boord. Er lijkt een doorplaatsovereenkomst te bestaan met VoxEu, dat eerder al meldde een Nederlandse editie in de maak te hebben. (update: Vox bevestigt) De concurrentie trekt aan.

Auteur: Thijs

Econoom. Krantenlezer. Stuurman aan wal.

3 gedachten aan “Het regent economensites”

  1. Een erg indrukwekkende line-up. Ze moeten trouwens ook een enorm budget hebben waarvan een niet gering deel opgaat aan vertaalservices. Althans, kan me niet voorstellen dat Tito Boeri en Richard Baldwin hun VoxEU bijdrage tweetalig hebben gepubliceerd.

Reacties zijn gesloten.