Supermodel

Economie op televisie. Hoewel de vorige verrichting van de VPRO bitter tegenviel moeten we toch optimistisch blijven. Vanavond een nieuwe kans met de documentaire The World’s Next Supermodel, een beschouwing over het optimale economische model na de teloorgang (is het al zover?) van het Angelsaksisch kapitalisme. De hier veelgeprezen Willem Buiter doet mee, en dat is natuurlijk al een reden om het toestel in te schakelen.

20:55, Nederland 2.

Auteur: Thijs

Econoom. Krantenlezer. Stuurman aan wal.

Eén gedachte over “Supermodel”

  1. Hier on line te bekijken inmiddels.

    Oordeel: stukken beter dan Goudzoekers en zeker te pruimen. De vraag is natuurlijk veel te dwingend gesteld en de juryleden komen er ook niet echt uit welk model (Azië, Europa, Brazilië) het “beste” is. Ook is het typisch tv: veel wervende woorden en mooie beelden maar weinig inhoud als de modellen gepresenteerd worden. De jury is wel goed en geeft zinnig commentaar.

Reacties zijn gesloten.