Eichengreen Live

Onze volgertjes op Twitter konden zojuist getuige zijn van een nieuw experiment in onze niet aflatende innovatiedrift. Thijs deed live verslag van een lezing van Eichengreen op het CPB. Voor wie het gemist heeft, bij deze in de herhaling.

2 gedachten aan “Eichengreen Live”

  1. Vanuit de trein terug naar huis nog wat aanvullingen. SGP is het stabiliteits- en groeipact en niet de partij en met Rodrik (die Eichengreen zelf niet noemde) bedoelde ik deze literatuur.

    Tijdens de borrel heb ik de professor nog even gevraagd waarom hij ten opzichte van zijn stuk in het Handelsblatt in december toch zo mild was, deze keer. Hij vertelde naar aanleiding van dat stuk doodsbedreigingen (!) uit Duitsland te hebben gekregen. Een goed teken, vond hij zelf. Maar inmiddels wordt de urgentie ook elders onderkend en dus doet hij het wat rustiger aan.

Reacties zijn gesloten.